Jobs

“Angetrieben durch Innovationen, Teamarbeit und Talent sorgt die CULOBEL GROUP jeden Tag dafür, in allem was sie tun exzellent zu sein. Unsere Strategie, unsere Organisation, Kultur und Menschen ermöglichen, dass CULOBEL GROUP ein erfolgreicher global Player ist. Wir streben danach, innerhalb eines gesunden, wachsenden, erfolgreichen Unternehmens Talente anzuziehen, zu begleiten, zu belohnen und zu motivieren.”

 

Culobel-Geschäftsleitung


Culobel Belgien

Velo-Boxx is een design fietstrommel die ruimte biedt aan een 5-tal fietsen. Het concept bestaat een paar jaar in Vlaanderen en kent heel wat toepassingen, zowel op de particuliere markt als bij overheden. Velo-Boxx werd ontwikkeld binnen de Culobel-groep, een sterke en dynamische internationale speler op de technologiemarkt, met zijn hoofdkwartier in Aalst.

 

Ter ondersteuning van onze verdere groei zijn wij op zoek naar een m/v

Commercieel Logistiek Medewerker

 

Functie

In deze veelzijdige functie ben je de spilfiguur tussen onze klanten, leveranciers en de verschillende interne afdelingen. Je bewaakt en coördineert de inkomende orders: je maakt de planning op voor zowel productie als plaatsing, en stemt voor dit laatste ook af met de klant. Je volgt tevens de leveranciers op zodat onze componenten tijdig kunnen worden geassembleerd. Je maakt deel uit van ons kleine dynamische Velo-Boxx team en werkt nauw samen met de Business Developer. Tevens bied je administratieve ondersteuning aan de verkoopafdeling en je helpt bij het verzorgen van de rapportage aan de directie.

 

Profiel

Je hebt een bachelor diploma in bedrijfsmanagement, logistiek of marketing, of je hebt voldoende relevante ervaring. Je houdt ervan om zaken te coördineren en met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn. Je bent accuraat en planmatig. Klantentevredenheid staat hoog in ons vaandel, en je bent dus commercieel ingesteld en tevens vlot aan de telefoon. We hebben nogal wat klanten in Brussel en Wallonië, dus een goede kennis van het Frans is grote troef. We verwachten een degelijke basiskennis van de standaard office pakketten.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en boeiende job in het hart van ons dynamisch Velo-Boxx team. Je krijgt de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van ons mooie productgamma en onze internationale markten. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris in een solide en groeiende organisatie.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar: Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: jobs@culobel.be

Velo-Boxx is een design fietstrommel die ruimte biedt aan een 5-tal fietsen. Het concept bestaat een paar jaar in Vlaanderen en kent heel wat toepassingen, zowel op de particuliere markt als bij overheden. Velo-Boxx werd ontwikkeld binnen de Culobel-groep, een sterke en dynamische internationale speler op de technologiemarkt, met zijn hoofdkwartier in Aalst.

 

Ter ondersteuning van onze verdere groei zijn wij op zoek naar een m/v

 

Monteur/Plaatser

 

Functie:

In deze veelzijdige job sta je samen met een klein dynamisch team in voor de productie en assemblage van onze Velo-Boxx. Tot je takenpakket behoort het voorbereiden van de onderdelen, montage en laswerk.

Daarnaast ga je ook op verplaatsing voor het installeren van onze producten. Je hebt contact met de klant en lost zo nodig autonoom kleine problemen op om zo een mooie Velo-Boxx af te leveren.

 

Profiel:

Je beschikt over een degelijk technisch inzicht. Je hebt een relevant diploma A2 of A3 of je kunt bogen op aantoonbare ervaring. Kun je lassen, dan is dit een pluspunt.

Je bent een teamplayer en kunt autonoom werken op verplaatsing.

 

Wij bieden:

Een afwisselende job in een dynamische omgeving, met een heel mooi en toekomstgericht product. Een marktconforme verloning maakt het plaatje compleet.

  

Indien je interesse hebt voor deze functie, neem dan contact op met:

Culobel nv, t.a.v. Vanessa Van Paepeghem – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: jobs@culobel.be

Functie:

Als verantwoordelijke voor onze productieafdeling ‘automatische lijnen’ sta je in voor de dagelijkse leiding om de automatische productielijnen met hoog rendement en op veilige wijze draaiende te houden.

In deze veelzijdige job bespreek je de planning en personeelsbezetting met shift leader en productie-coördinator en zet je dagelijks een team van operatoren in om de lijnen volgens productieplanning te laten lopen. Je zorgt voor de continuïteit door aanvoer van grondstof en verpakking te verzekeren. Je treedt alert op bij storingen en zorgt voor korte termijn oplossingen alsook voorstellen voor de lange termijn. Je bepaalt mee het ideale ombouwmoment van de lijnen en zorgt voor een veilige en efficiënte ombouw van de pers en/of matrijs, alsook voor de robotinstellingen per product. Je verzekert de kwaliteitscontrole door de operatoren. Je bewaakt steeds de productiviteit en efficiëntienormen van de afdeling alsook het opvolgen van veiligheidsinstructies.

Nieuwe operatoren worden door jou opgevangen, begeleid, opgeleid en verder opgevolgd op gebied van kwaliteit, veiligheid, werkmethode en prestaties. Je werkt nauw samen met process engineering en staat in voor het opvolgen van procesverbeteringen en opleiding aan operatoren daartoe. Je werkt in een tweeploegensysteem.

Je geeft leiding aan een klein team operatoren en rapporteert aan de productie-coördinator en shift leader.

 

Profiel:

Je hebt een degelijke technische opleiding, bijvoorbeeld A2 mechanica of professionele bachelor . Je hebt ervaring of opleiding in het leiden van mensen en houdt ervan om mensen aan te sturen. Je kunt zelfstandig werken.

Je hebt zin voor organisatie en technisch inzicht. Je bent bereid je te bekwamen op gebied van machinekennis, matrijzen en het instellen van machines en robots.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende job met ruimte voor initiatief in een dynamische internationale werkomgeving. Grote betrokkenheid dankzij onze no-nonsense approach en vlakke bedrijfsstructuur.

 

 

INTERESSE?

Stuur meteen je sollicitatiebrief met cv naar: Culobel nv, Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST

Tel: 053 77 78 88 – e-mail: jobs@culobel.be

Ter ondersteuning van onze productie in ons Tsjechisch dochterbedrijf zoeken wij een productie-ingenieur.

 

Functie:

Na een intensieve technische- en taalopleiding in België; verhuist u naar de regio van Ostrava (CZ), waar u zorgt voor de technische begeleiding van ons bedrijf. U waakt erover dat de planning rigoureus wordt opgevolgd, en u lost waar nodig de technische problemen op. U werkt nauw samen met onze Tsjechische ingenieurs. U rapporteert aan de plant manager in Tsjechië, alsook rechtstreeks aan de directie in België

 

Profiel:

U bent sterk technisch aangelegd en hebt een diploma industrieel ingenieur (elektro-) mechanica. Het is voor u geen bezwaar om in Tsjechië te gaan wonen. U bent een doorzetter en hebt ondernemerszin. U houdt ervan om in een productieomgeving te werken, waarbij zowel de organisatorische- alsook de technische kanten u aanspreken.

 

Wij bieden:

een unieke kans om ervaring op te doen in een leidinggevende functie in het buitenland, waarbij u deel uitmaakt van een sterk groeiende en dynamische bedrijvengroep. Interessante voorwaarden, gekoppeld aan huisvesting ter plaatse.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: jobs@culobel.be.

Functie

 • analyseren en oplossen van technische pannes aan productiemachines
 • uitvoeren van elektrische werkzaamheden en preventief onderhoud aan productiemachines en installaties
 • naleven van de veiligheids- en hygiënevoorschriften
 • up to date houden van technische documentatie

 

Profiel

 • minimaal A2 diploma elektriciteit, elektromechanica of mechanica, professionele bachelor is een troef
 • door ervaring goed technisch inzicht (mechanisch, elektrische sturingen, automatiseringen)
 • Technische plannen en elektrische schema’s kunnen begrijpen
 • Flexibel inzake werktijden

 

We bieden

Een uitdagende job en boeiende job met ruimte voor initiatief in een groeiend bedrijf met internationale vertakkingen.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Culobel nv t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: jobs@culobel.be.

Functie

Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling.

Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen.

Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

 

Profiel

Je bent in het bezit van een A2 diploma mechanica bij voorkeur met specialisatie matrijzenbouw.

Je hebt ervaring in het bedienen en/of het programmeren van conventionele of NC-gestuurde gereedschapsmachines.

Je hebt ervaring met het onderhouden en herstellen van matrijzen.

Je kunt snel technische problemen analyseren en je hecht veel belang aan veiligheid.

 

We bieden

Een uitdagende job en boeiende job met ruimte voor initiatief in een groeiend bedrijf met internationale vertakkingen.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Culobel nv, Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: jobs@culobel.be.Culobel Tschechien

Co vás čeká…

 • tvorba výkresové dokumentace
 • zapracování návrhu/designu do výrobních výkresů
 • zapracování nástrojů (rozměry/svařování/testování) do výrobních výkresů
 • spolupráce s engineeringem
 • převod stávající dokumentace z 2D na 3D a naopak

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít…

 • technické vzdělání – výhodou vzdělání v bakalářském studijním programu
 • znalost 3D CAD software
 • schopnost tvořit výkresovou dokumentaci dle standardů
 • schopnost logického myšlení, samostatnost, pečlivost
 • schopnost pracovat na více projektech najednou
 • základní znalost AJ nutná

Výhodou bude, pokud budete umět…

 • znalost SolidWorks
 • znalost technologie lisování a svařování

Co vám můžeme nabídnout

 • 5 týdnů dovolené
 • stravenky
 • pružná pracovní doba
 • neformální pracovní prostředí
 • možnost spolupracovat na zajímavých projektech
 • možnost jazykového vzdělávání

Výkon práce Frýdlant nad Ostravicí.

Zasílejte, prosím, Vaše aktuální CV v českém a anglickém jazyce na prace@culobel.cz

Pozice

Obsluha svařovacích robotů, výrobních strojů a zařízení

Kontrola kvality dílů

Testování nádob

 

Profil

ZŠ/SŠ vzdělání

Manuální zručnost

Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

5 týdnů dovolené

Docházkový bonus

Příspěvek na stravování

2-směnný provoz, po – pá (6-14; 14-22)

Proškolení, zaučení

Poskytnutí pracovního oděvu a ochranných osobních pomůcek a prostředků

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Co vás čeká

 • čtení výkresové dokumentace
 • manipulace s výrobkem, vyrovnání, upnutí, přistehování, příprava svarových hran
 • provádění svařovacích prací v potřebné poloze dle plánů postupu svařování
 • konečná úprava svárů broušením

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

 • svařování metodou TIG (141) – nutnost svařovacího průkazu
 • zkušenosti se svařovacími materiály: železo, nerez, hliník (zkušenost alespoň s jedním z uvedených materiálů)
 • pečlivost, logické myšlení

Co vám můžeme nabídnout

 • Jednosměnný provoz
 • 5 týdnů dovolené
 • Stravenky
 • Docházkový bonus

Doplňující informace:
Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Nástup možný ihned nebo dohodou.

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Co vás čeká

 • vstupní kontrola materiálů na základě kontrolních bodů nebo výkresů
 • evidence a zakládání materiálových atestů – znalost norem není podmínkou
 • komunikace s dodavateli a řešení dodavatelských reklamací
 • možnost vykonávat dodavatelské audity
 • uvolňování materiálů do výroby

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

 • základní znalost anglického jazyka – čtení specifikací a komunikace s některými dodavateli
 • práce s PC – excel, outlook, word
 • základní znalost používání měřidel
 • čtení výkresové dokumentace
 • základní znalost metod kvality (Parreto, 8D,…)

Výhodou bude, pokud budete mít

 • znalost norem

Co vám můžeme nabídnout

 • neformální a přátelské prostředí
 • 5 týdnů dovolené
 • flexibilní pracovní doba
 • stravenky v hodnotě 90 Kč
 • firemní akce

Doplňující informace:
Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Nástup možný ihned nebo dohodou.

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Co vás čeká

 • údržba a opravy strojů a zařízení
 • údržba a opravy budov
 • instalace strojů
 • revize

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

 • výuční list v oboru
 • zkušenost na obdobné pozici
 • manuální zručnost, pečlivost, samostatnost, flexibilita
 • jeřábnický a svářečský průkaz

Co vám můžeme nabídnout

 • práce ve dvousměnném provozu (R+O po-pá víkendy volné)
 • 5 týdnů dovolené
 • měsíční bonus
 • stravenky v hodnotě 90 Kč

Doplňující informace:
Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Nástup možný ihned nebo dohodou.

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Co vás čeká

 • plánování svěřené oblasti výroby dle požadavků zákazníka
 • komunikace se zákazníky a dodavateli
 • dohled na průběh celé zakázky (objednávky, plánování, dodání)
 • koordinace skladů a toků materiálu
 • reporting nadřízenému

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

 • MS Office uživatelská znalost
 • měl/a byste být komunikativní, aktivní a nebát se rozhodovat

Výhodou bude, pokud budete mít

 • zkušenosti s plánováním

Co vám můžeme nabídnout

 • neformální a přátelské prostředí
 • 5 týdnů dovolené
 • flexibilní pracovní doba
 • stravenky v hodnotě 90 Kč
 • firemní akce

Doplňující informace:
Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Nástup možný ihned nebo dohodou.

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Co vás čeká

 • oprava a údržba postupových a ručních lisovacích nástrojů
 • vytipování a objednávání náhradních dílů do lisovacích nástrojů, kontrola skladového stavu
 • spolupráce při optimalizacích lisovacích nástrojů
 • sestavení a odzkoušení NOVÝCH LISOVACÍCH NÁSTROJŮ
 • práce se strojním zařízením_ruční bruska, vrtačka, soustruh, magnetická bruska na plocho, sloupová vrtačka, práce s jeřábem
 • ruční opracování, pilování, vrtání, broušení

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

 • praxe 2 roky ve strojírenství nebo vyučen v oboru nástrojař
 • znalost základních strojních procesů
 • základní znalost čtení výkresové dokumentace
 • manuální zručnost
 • schopnost logického myšlení, spolehlivost, samostatnost

Výhodou bude, pokud budete mít

 • zkušenost s údržbou lisovacích nástrojů
 • jeřábnický a svářečský průkaz

Co vám můžeme nabídnout

 • práce ve dvousměnném provozu (po-pá, ranní a odpolední)
 • 5 týdnů dovolené
 • měsíční bonus
 • stravenky v hodnotě 90 Kč

Doplňující informace:
Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Nástup možný ihned nebo dohodou.

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

Náplň práce:

Kontrola a zpracování účetnictví, včetně finančních výkazů
Účtování závazků, pohledávek, bankovních výpisů, pokladny, zásob, dohadných položek, časového rozlišení atd.
Kontrola dokladů, objednávek, dodržování platebních podmínek
Vedení agendy majetku
Zpracování interních reportů
Příprava přiznání k DPH
Spolupráce na měsíčních a ročních uzávěrkách
Komunikace s auditory, daňovými poradci
Spolupráce na přípravě rozpočtů, vyhodnocení, analýz atd.

Profil:

SŠ vzdělání ekonomického směru
Min. 5 let zkušeností v oblasti účetnictví ve výrobní společnosti na pozici všeobecná účetní, samostatná účetní, příp. podobné
Velmi dobrá znalost zákona o účetnictví, účetních standardů, zákona o DPH, zákona o daních z příjmů
Znalost účtování všech oblastí podvojného účetnictví (zásoby, majetek, pohledávky, závazky, platby, přecenění atd.)
Znalost tvorby standardních finančních výkazů, výkaz zisků a ztrát, rozvaha, cash flow (výkaz o peněžních tocích)
Znalost AJ – alespoň mírně pokročilá úroveň
Zkušenosti s účtováním v mezinárodní společnosti – výhodou
Komunikativnost, flexibilita, spolehlivost, důslednost, schopnost samostatně řešit problémy, schopnost týmové spolupráce

Doplňující informace:

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

5 týdnů dovolené

Přátelské a neformální prostředí

Nástup možný ihned

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: prace@culobel.cz

 

Pozice

Nastavování, seřizování výrobní technologie, provádění drobných oprav technologie, dodržování platných postupů a instrukcí v rámci divize svařovna, nebo lisovna.

 

Profil

SOU/SŠ vzdělání

Min. 2 roky praxe na obdobné pozici

Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

5 týdnů dovolené

Osobní ohodnocení

Měsíční bonus

2-směnný provoz, 6-14 hod., 14-22 hod.

Proškolení, zaučení

Poskytnutí pracovního oděvu a ochranných osobních pomůcek a prostředků

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

 

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: Kamila.Zabavikova@culobel.cz

Pozice

Obsluha výrobních strojů a zařízení, manuální práce v rámci divize svařovna, nebo lisovna.

 

Profil

ZŠ/SŠ vzdělání

Manuální zručnost

Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

5 týdnů dovolené

Osobní ohodnocení

Měsíční bonus

2-směnný provoz, 6-14 hod., 14-22 hod.

Proškolení, zaučení

Poskytnutí pracovního oděvu a ochranných osobních pomůcek a prostředků

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

 

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: Kamila.Zabavikova@culobel.czCulobel China

No jobs available