Vacancies

“Driven by innovation, teamwork and talent, the CULOBEL GROUP ensures that we excel in all that we do, every day”. Our strategy, organisation, culture and people all combine to make the CULOBEL Group a successful world player. Within a healthy, growing and successful company we aim to attract, train, compensate and motivate talent on the work floor.”

 

Culobel Management


Culobel Belgium

Functie: 

  • Commerciële Aankoper met sterke skills in onderhandelen
  • Aankoop van grondstoffen en onderdelen en opvolging prijzen

In deze functie als Aankoper ben je verantwoordelijk voor de volledige aankoop van grondstoffen en componenten en de onderhandelingen met de leveranciers.

Je volgt de orders in het systeem op en gaat na of de grondstoffen en onderdelen beschikbaar zijn. Vervolgens plaats je bestellingen bij de leveranciers en breng je de levertermijnen in kaart. Je volgt de bestellingen op en staat in nauw contact met de leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de onderhandelingen van nieuwe contracten en volg je prijsveranderingen op. Je gaat op zoek naar efficiënte en kostenbesparende maatregelen. Je werkt nauw samen in een team met een paar collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Profiel:

De ideale kandidaat beschikt over een bachelor- of masterdiploma en heeft idealiter een eerste ervaring in aankoop in de metaalsector of automotive. Technische kennis en/of diploma is een voordeel.

Je kunt zelfstandig werken en onderhandelen en bent communicatief sterk. Je werkt proactief en bent accuraat in je rapportage. Je ziet opportuniteiten en verruimt graag je marktkennis. Tot slot ben je flexibel en stressbestendig. Je hebt een goede kennis van MS Office en spreekt vlot Nederlands en Engels; kennis van Frans en Duits is een plus.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende job met ruimte voor initiatief in een dynamische internationale werkomgeving. Grote betrokkenheid dankzij onze no-nonsense approach en vlakke bedrijfsstructuur.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-Aalst – Tel: 053/777.888 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be

Ter ondersteuning van onze productie in ons Tsjechisch dochterbedrijf zoeken wij een productie-ingenieur.

 

Functie:

Na een intensieve technische- en taalopleiding in België; verhuist u naar de regio van Ostrava (CZ), waar u zorgt voor de technische begeleiding van ons bedrijf. U waakt erover dat de planning rigoureus wordt opgevolgd, en u lost waar nodig de technische problemen op. U werkt nauw samen met onze Tsjechische ingenieurs. U rapporteert aan de plant manager in Tsjechië, alsook rechtstreeks aan de directie in België

 

Profiel:

U bent sterk technisch aangelegd en hebt een diploma industrieel ingenieur (elektro-) mechanica. Het is voor u geen bezwaar om in Tsjechië te gaan wonen. U bent een doorzetter en hebt ondernemerszin. U houdt ervan om in een productieomgeving te werken, waarbij zowel de organisatorische- alsook de technische kanten u aanspreken.

 

Wij bieden:

een unieke kans om ervaring op te doen in een leidinggevende functie in het buitenland, waarbij u deel uitmaakt van een sterk groeiende en dynamische bedrijvengroep. Interessante voorwaarden, gekoppeld aan huisvesting ter plaatse.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be.

Functie:

In deze job ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het organisatie-gedragen preventiebeleid.

Je waakt over de veiligheid o.a. door regelmatige productiereondes, het maken van risicoanalyses, reglementen en aanbevelingen te documenteren, opleidingen te geven m.b.t. preventie en veiligheid, het creëren van een algemene bewustwording op vlak van gevaren en veiligheid onder medewerkers, deelname aan veiligheidsvergaderingen en up-to-date houden van de rapportage, het maken van het jaaractie- en globaal plan.

Door je enthousiasme promoot je het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers.

De helft van je tijd combineer je met andere verantwoordelijkheden op technisch of logistiek vlak.

Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Profiel:

Idealiter heb je een certificaat ‘Preventieadviseur niveau 2’ of ben je bereid dit te behalen.

Je hebt een technisch (of bedrijfseconomisch) master- of bachelordiploma.

Je bent vlot communicatief (N/E).

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende job met ruimte voor initiatief in een dynamische internationale werkomgeving. Grote betrokkenheid dankzij onze no-nonsense approach en vlakke bedrijfsstructuur.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-Aalst – Tel: 053/777.888 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be

Functie:

Als nauwe medewerker van de productieafdeling optimaliseer je onze productieprocessen. Hierbij verbeter je rendement, veiligheid en ergonomie door mens, machine en gereedschappen optimaal op elkaar af te stemmen. Hiertoe voer je tijdstudies uit, cpk-berekeningen, proeven en simulaties, of analyseer je problemen op een methodische manier. Je begeleidt ook de opstart en optimalisatie van nieuwe processen. Jouw actieterrein is veelzijdig: plaatbewerking, dieptrekken, lassen, drukvatentechnologie en assemblage horen er allemaal bij. Je bijt je daartoe vast in technische projecten tot deze met succes afgewerkt zijn. Je bent technisch genoeg om kleine verbeteringen zelf uit te voeren. Verder werk je nauw samen met de gereedschapsmakerij, alsook de onderhoudsafdeling. Je rapporteert aan de technisch directeur.

 

Profiel:

Je hebt een voorliefde voor techniek. Je kent zowel de theorie als de praktijk. Naast mechanica heb je ook interesse voor hydraulica, regeltechniek en elektriciteit. Je bent volhardend en werkt graag projectgebonden. Je hebt zin voor organisatie. Je bent Industrieel Ingenieur of hebt een technische bacheloropleiding genoten.

 

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende job met ruimte voor initiatief in een dynamische internationale werkomgeving. Grote betrokkenheid dankzij onze no-nonsense approach en vlakke bedrijfsstructuur.

 

INTERESSE?

Stuur meteen je sollicitatiebrief met CV naar:

Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST

Tel: 053 77 78 88 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be

Functie

In deze boeiende job zoek je actief naar nieuwe opportuniteiten in binnen- en buitenland. Je zoekt en benadert prospecten via allerlei kanalen. Ondersteund door ons projectteam stel je onze aanbiedingen voor aan prospecten en klanten. Je negotieert de contracten en fungeert als aanspreekpunt voor alle commerciële vragen. Je werkt nauw samen met je buitenlandse sales collega’s (Duitsland/Frankrijk/Tsjechië) en met de CEO.

 

Profiel

Je bent een gedreven universitair of ingenieur met enige jaren ervaring in de business to business – verkoop. Je bent een lange-termijn denker: je werkt graag duurzame en creatieve oplossingen uit voor elk probleem. Onderhandelen op hoog niveau zit je in het bloed. Je bent stressbestendig, en blijft in alle omstandigheden commercieel. Een vlotte kennis van Duits en Frans is een pluspunt. Je houdt ervan om af en toe te reizen.

 

Wij bieden

Een uitdagende ervaring in een dynamische internationale werkomgeving. Een boeiende job met veel ruimte voor eigen initiatief. Een aantrekkelijke verloning, firmawagen en extralegale voordelen behoren tot het pakket.

 

 

Indien je interesse hebt voor deze functie, stuur dan meteen je sollicitatiebrief met C.V. naar:

Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST

Tel: 053/777.888 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be

 

Functie

  • analyseren en oplossen van technische pannes aan productiemachines
  • uitvoeren van elektrische werkzaamheden en preventief onderhoud aan productiemachines en installaties
  • naleven van de veiligheids- en hygiënevoorschriften
  • up to date houden van technische documentatie

 

Profiel

  • minimaal A2 diploma elektriciteit, elektromechanica of mechanica, professionele bachelor is een troef
  • door ervaring goed technisch inzicht (mechanisch, elektrische sturingen, automatiseringen)
  • Technische plannen en elektrische schema’s kunnen begrijpen
  • Flexibel inzake werktijden

 

We bieden

Een uitdagende job en boeiende job met ruimte voor initiatief in een groeiend bedrijf met internationale vertakkingen.

 

Interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: Culobel nv, t.a.v. Katrien D’Haese – Hekkestraat 16 – 9308 Hofstade-AALST – Tel: 053/777.888 – e-mail: katrien.dhaese@culobel.be.Culobel Czech Republic

Pozice

spolupráce při plnění zákaznických požadavků, komunikace se zákazníky, řešení reklamací, realizace zákaznických návštěv a auditů, udržování dokumentace, práce s metodami kvality, vedení týmů kvality inspektorů, spolupráce s ostatními odděleními.

 

Profil

SŠ/VŠ technického zaměření
praxe v oblasti kvality – výhodou
angličtina – mírně pokročilá
znalost metod řízení jakosti – výhodou
znalost normy ČSN ISO 9001 – výhodou
flexibilita, odolnost vůči stresu
aktivní řidič
Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

Proškolení, zaučení

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: petra.michalcova@culobel.cz

Pozice

Nastavování, seřizování výrobní technologie, provádění drobných oprav technologie, dodržování platných postupů a instrukcí v rámci divize svařovna, nebo lisovna.

 

Profil

SOU/SŠ vzdělání

Min. 2 roky praxe na obdobné pozici

Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

5 týdnů dovolené

Osobní ohodnocení

Měsíční bonus

2-směnný provoz, 6-14 hod., 14-22 hod.

Proškolení, zaučení

Poskytnutí pracovního oděvu a ochranných osobních pomůcek a prostředků

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

 

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: petra.michalcova@culobel.cz

 

Pozice

Obsluha výrobních strojů a zařízení, manuální práce v rámci divize svařovna, nebo lisovna.

 

Profil

ZŠ/SŠ vzdělání

Manuální zručnost

Pracovitost & spolehlivost

 

Doplňující informace

Místo výkonu práce: Frýdlant nad Ostravicí

Příspěvek na stravování – stravenka

5 týdnů dovolené

Osobní ohodnocení

Měsíční bonus

2-směnný provoz, 6-14 hod., 14-22 hod.

Proškolení, zaučení

Poskytnutí pracovního oděvu a ochranných osobních pomůcek a prostředků

Práce vhodná pro muže, ženy

Nástup možný ihned

 

 

V případě zájmu, zašlete Váš životopis na email: petra.michalcova@culobel.czCulobel China

No jobs available